Vraag direct aan!

Eenvoudig, Snel en Goedkoopā€ˇ.


Verklaring Omtrent Gedrag aanvragen via ons aanvraagformulier

Vraag makkelijk en snel online een VOG aan i.p.v. via uw gemeente. Wij dienen de aanvraag vervolgens bij Justis in.

Wil jij een VOG online aanvragen? In sommige gevallen is het aanvragen van een VOG noodzakelijk, voor bijvoorbeeld een nieuwe werkgever of opdrachtgever. Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag en is gekoppeld aan het type werk wat je wil gaan doen. 

Organisaties waarbij veelal gewerkt wordt met vertrouwelijke informatie, zoals persoonsgegevens is een VOG vaak vereist. Evenals bij overheidsorganisaties, banken en instellingen waarbij gewerkt wordt met ‘kwetsbare’ personen. 

Een VOG wordt aangevraagd wanneer men een nieuwe baan heeft, (betaalde relatie) vrijwilligerswerk wil gaan doen, visumaanvraag of bij emigratie. Een VOG kunt u zelf gemakkelijk online aanvragen, wij dienen vervolgens uw aanvraag in bij Justis, net zoals de gemeente dit ook voor u doet. Wanneer de aanvraag beoordeelt en goedgekeurd is ontvangt u de verklaring omtrent gedrag van Justis. 

Een VOG heeft geen beperkte geldigheid, echter claimen veel instanties dat een VOG niet ouder mag zijn dan 3 maanden. De termijn van geldigheid wordt uitsluitend bepaald door de instantie die om een VOG vraagt. 

Let op belangrijk: De screening vindt plaats op grond van de door jou aangekruiste functieaspecten en ingevulde velden. Het is van belang dat deze gegevens kloppen. Na betaling van €6,95 (incl. BTW) ontvang je binnen 2 werkdagen een e-mail van Dienst Justis om de aanvraag af te ronden. Nadat de mail van Dienst Justis binnen is gekomen, komt de herroepingsrecht te vervallen doordat wij onze dienst(en) hebben geleverd. Uiteraard kan er contact worden opgenomen om de aanvraag te wijzigen, of indien er vragen zijn.

Stappenplan:

  1. U vult onderstaand vog aanvraagformulier in en betaalt ons €6,95 (incl. BTW) via iDeal
  2. Wij dienen uw aanvraag binnen 2 werkdagen digitaal in bij Justis.nl en via Justis ontvangt u verdere instructies, onze service is hierbij volbracht.
  3. U betaalt Justis €33,85 voor de VOG en zij nemen uw aanvraag verder in behandeling.
  4. U ontvangt uw VOG op het bij de overheid bekende woonadres wat aan uw digiD is gekoppeld.

Let op; Een VOG aanvragen voor de taxibranche (KIWA) en-/of personen zonder een inschrijving bij de gemeente is helaas niet mogelijk.