Vraag direct aan!

Eenvoudig, Snel en Goedkoop‎.


Verklaring Omtrent Gedrag aanvragen

Vraag makkelijk en snel online een VOG aan i.p.v. via uw gemeente. Wij dienen de aanvraag vervolgens bij Justis in.

Stappenplan:

  1. U vult onderstaand vog aanvraagformulier in en betaalt ons het goedkoopste tarief in Nederland €6,50 (incl. BTW) via iDeal.
  2. Wij dienen uw aanvraag binnen 1 werkdag digitaal in bij Justis.nl en via Justis ontvangt u verdere instructies in uw mailbox, onze service is hierbij volbracht.
  3. U betaalt Justis €33,85 voor de VOG en zij nemen uw aanvraag verder in behandeling.
  4. U ontvangt uw VOG op het bij de overheid bekende woonadres wat aan uw digiD is gekoppeld.

Let op; Een VOG aanvragen voor de taxibranche (KIWA) en-/of personen zonder een inschrijving bij de gemeente is helaas niet mogelijk.

Gegevens aanvrager
Functie (40 karakters) (waarop de aanvraag betrekking heeft: bijv. docent, onderwijsassistent, stagiaire, roostermaker, vrijwilliger, schoonmaak)
@
Gegevens organisatie / instelling **
** Mits van toepassing! Is de aanvraag voor jou persoonlijk laat dan organisatie gegevens leeg en we vragen je VOG aan vanuit Mijnvogaanvraag.nl Tevens dient de organisatie in Nederland gevestigd te zijn.
Screen mij op het volgende profiel

Voor uitleg over de functieaspecten zie: www.justis.nl

Maak een keuze uit 1 van onderstaande specifieke profielen. Staat het profiel er niet tussen? Klik dan hierboven op "Algemeen profiel" en kies daar de correcte profielen.

Informatie

Geld

Goederen

Diensten

Zakelijke transacties

Proces

Aansturen organisatie

Personen

Bijzondere omstandigheden
De locatie waar de werkzaamheden worden verricht kan van belang zijn bij de beoordeling van de aanvraag. Bijvoorbeeld voor iemand die schoonmaakwerkzaamheden verricht, is de locatie waar de werkzaamheden worden uitgevoerd van belang. Indien dit gebeurt op bijvoorbeeld een kinderdagverblijf zal dit anders worden beoordeeld dan wanneer schoonmaakwerkzaamheden worden verricht in een kantoorpand.

* dient ingevuld te worden